Ingredienser
 4 portioner
- 200 g champinjoner
 - 1 gul lök
 - 2 klyftor vitlök
 - 250 g körsbärstomater
 - 1 burk ajvar relish mild (340 g)
 - 2 dl kokosmjölk
 - 4 portionsbitar laxfiléer
 - 1 påse färsk bladspenat (70 g)
 - 200 g skalade räkor
 - salt och peppar
 - kokosfett, att steka i
 
Gör så här
- Skiva svampen, finhacka lök och vitlök och fräs allt i lite kokosfett. Halvera tomaterna.
 - Vispa ihop ajvar relish och kokosmjölk, smaka av med salt och peppar och häll över svampen och löken. Rör ner laxen och låt allt koka i cirka sju minuter. Rör ner tomater, bladspenat och räkor och hetta upp snabbt. Servera genast med pasta.
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar