4 pers
1 Påse	Osaltade Cashewnötter (70g)
 	450g	Kycklingfile
 	5dl	Vatten
 	1tsk	Salt
6st	Salladslökar
 	2st	Paprikor
 	2st	Torkad piri piri
 	1msk	Rapsolja
 	1½msk	Japansk soja
 	2½msk	Hoisinsås
   
 	Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna på medelvärme tills de får färg. Skär kycklingbitarna i ca 2 cm stora bitar. Koka upp vatten och salt i en wok eller kastrull. Lägg i kycklingbitarna och koka dem 5 min. Strimla salladslökar, ansa och strimla paprikor och krossa piri piri. Hetta upp olja i woken och fräs de kokta kycklingbitarna ca 1 min. Lägg i salladslök, paprika och piri piri och stek ytterligare 2 min. Tillsätt soja och hoisinsås och låt alltsammans bli varmt ca ½ min. Blanda ner rostade cashewnötter och servera med nudlar eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar