söndag 25 februari 2018

Krustader med kräftröra

1 burk med kräftstjärtar
2 msk dill
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
50 gram philadelphiaost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk pressad citron (valfritt)
skal av citronen efter smak
2 msk finhackad rödlök

Häll av kräftorna och låt droppa av så mycket vätska som möjligt.
Hacka dill och skala och hacka rödlök.Se till att den mesta av vätskan från kräftstjärtarna rinner bort, och tillsätt sedan räkorna räkorna. Blanda i majonnäs, crème fraîche, philadelphiaost och rör ihop. Smaka av skagenröran med lite salt, peppar och citronzest.
Skagenröran är nu klar att serveras.
Förvaras annars övertäckt i kylskåp fram till servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar