2 portioner
0,5 tsksalt
0,5 krmsvartpeppar
0,5 strödlök
2 tskolja
5 dlhönsbuljong, av tärning
1 dlrisoni
2 stkycklingfiléer, (200 g)
50 gfetaost
3 dlsallad, blandad
Sås
0,5 krmsalt
1 tskhonung
0,5 stlime, rivet skal och pressad saft
1 dlyoghurt, mild
1.Koka risoni i buljongen ca 10 minuter. Häll av vätskan.
2. Skär kycklingen i bitar. Stek den i olja i en stekpanna 4-5 minuter. Salta och peppra.
3. Skala och skiva löken och dela salladen i bitar. Rör ihop
såsen.
4. Lägg sallad på två tallrikar. Lägg på risoni och kyckling.
5. Toppa med rödlök och smula över fetaosten. Servera med såsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar