Namn | Nr | Omdöme (1-5) | Kommentar |
Brolio | 2705 | 5 | Gott och mycket bra |
Conde de Valdemar Crianza | 12659 | 5 | Prisvärd rioja, gott grillvin |
Epicuro riserva - Salice Salentino | 3501 | 5 | Klockren till rostbiff och gratäng |
GR-174 | 2770 | 5 | Bra rioja, gott till Tapas, bra till oxfile. |
Prado Rey Crianza 2010 | 2778 | 4 | Gott, påminner om Montelciego. |
Château Labadie | 3550 | 4 | Mycket gott till klassiskt vilt |
Cameleon | 6581 | 4 | Bra box, till kött & socialt |
Musella Valpolicella Superiore | 2393 | 4 | Elegant, fungerar till det mesta. |
Pata Negra Gran Reserva | 12613 | 4 | Bra standardrioja till mat |
Duette Pinot noir | 6602 | 4 | Passar till anka, lite över medel. |
Briccotondo Barbera | 2773 | 4 | Gott, borde passa till det mesta |
Ecologica Shiraz Malbec | 6512 | 4 | Inte så mustigt men gott. |
Montelciego | 2716 | 4 | Rioja, mkt |
Lindemans Chile Cab. Sauv. 2011 | bdshop | 4 | Mer än ok bordsvin. Bordershop |
SomeZin | 2145 | 3 | Gott, men risk för huvudvärk (sulfit). |
Montepulciano d abruzzo bianchi | 7126 | 3 | OK bordsvin |
Casa Vinironia Appassim. ed. oro | 2109 | 3 | 3+, passar nog det mesta |
El Rey | 2260 | 3 | Ok som bordsvin, 3+ och prisvärt |
Torres Gran Sangre de Toro | 2686 | 3 | Rioja, ok men saknar mustighet |
Vinas del Vero | 2752 | 3 | Inget speciellt, ok som bordsvin |
Cigarra, reserva shiraz touriga nacional | 79220 | 3 | Ok bordsvin |
Native, Touriga Nacional CS | 2568 | 3 | Ok bordsvin till pastarätter |
Black Granite shiraz | 22059 | 2 | En gång ok, nu inte speciellt bra |
Torres Gran Coronas, cab. sauv -09 | 12697 | 2 | Inte speciellt gott och ej prisvärt |
Chatelle Coteaux de Languedoc | 2226 | 2 | Tunt, mjäkigt och blaskigt |
Periquita Original Coffee pinotage | 2574 6315 | 2 2 | Ganska kass Dåligt rödvin i kaffesump |
Casas Patronales Carmenere cab | 2130 | 1 | Riktigt risigt, köp aldrig igen. |
The Ultimate Zin | 1 | Billigt rödvin smaksatt med vaniljsocker |
onsdag 16 oktober 2013
Röda Viner
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar