Vegetariska med svamp och vitkål
- 1 förp gyozaplattor, tinade (à 300 g) = ca 35 ark
- 2 klyftor vitlök, finhackade
- 3 cm färsk ingefära, finhackad
- 300 g champinjoner, finhackade
- 350 g vitkål, finhackad
- 1 gul lök, finhackad
- 4 ägg
- 3 msk japansk soja
- 1 msk sesamolja
Stek först vitlök och ingefära i någon minut och sen i med svamp, vitkål och lök på hög värme. Låt steka mjukt.
Häll i vispade ägg, sesamolja och soja. Koka till stan ingen stelnar.
Lägg upp i dumplingbröd..
Fläskfärs
400g fläskfärs
Ingefära
Vitlök
Salladslök
Soja
Morot
Soja
Sesamolja
Blanda ihop.
Sås
1 msk socker
2 msk risvinäger
2 msk ljus soja
1 riven liten Vitlöksklyfta
1 tsk riven ingefära
Sesamolja
Ljusa Sesamfrön
Blanda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar