| Namn | Nr | Omdöme (1-5) | Kommentar |
| Brolio | 2705 | 5 | Gott och mycket bra |
| Conde de Valdemar Crianza | 12659 | 5 | Prisvärd rioja, gott grillvin |
| Epicuro riserva - Salice Salentino | 3501 | 5 | Klockren till rostbiff och gratäng |
| GR-174 | 2770 | 5 | Bra rioja, gott till Tapas, bra till oxfile. |
| Prado Rey Crianza 2010 | 2778 | 4 | Gott, påminner om Montelciego. |
| Château Labadie | 3550 | 4 | Mycket gott till klassiskt vilt |
| Cameleon | 6581 | 4 | Bra box, till kött & socialt |
| Musella Valpolicella Superiore | 2393 | 4 | Elegant, fungerar till det mesta. |
| Pata Negra Gran Reserva | 12613 | 4 | Bra standardrioja till mat |
| Duette Pinot noir | 6602 | 4 | Passar till anka, lite över medel. |
| Briccotondo Barbera | 2773 | 4 | Gott, borde passa till det mesta |
| Ecologica Shiraz Malbec | 6512 | 4 | Inte så mustigt men gott. |
| Montelciego | 2716 | 4 | Rioja, mkt |
| Lindemans Chile Cab. Sauv. 2011 | bdshop | 4 | Mer än ok bordsvin. Bordershop |
| SomeZin | 2145 | 3 | Gott, men risk för huvudvärk (sulfit). |
| Montepulciano d abruzzo bianchi | 7126 | 3 | OK bordsvin |
| Casa Vinironia Appassim. ed. oro | 2109 | 3 | 3+, passar nog det mesta |
| El Rey | 2260 | 3 | Ok som bordsvin, 3+ och prisvärt |
| Torres Gran Sangre de Toro | 2686 | 3 | Rioja, ok men saknar mustighet |
| Vinas del Vero | 2752 | 3 | Inget speciellt, ok som bordsvin |
| Cigarra, reserva shiraz touriga nacional | 79220 | 3 | Ok bordsvin |
| Native, Touriga Nacional CS | 2568 | 3 | Ok bordsvin till pastarätter |
| Black Granite shiraz | 22059 | 2 | En gång ok, nu inte speciellt bra |
| Torres Gran Coronas, cab. sauv -09 | 12697 | 2 | Inte speciellt gott och ej prisvärt |
| Chatelle Coteaux de Languedoc | 2226 | 2 | Tunt, mjäkigt och blaskigt |
| Periquita Original Coffee pinotage | 2574 6315 | 2 2 | Ganska kass Dåligt rödvin i kaffesump |
| Casas Patronales Carmenere cab | 2130 | 1 | Riktigt risigt, köp aldrig igen. |
| The Ultimate Zin | 1 | Billigt rödvin smaksatt med vaniljsocker |
onsdag 16 oktober 2013
Röda Viner
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar