torsdag 5 mars 2015

Lax och räkor i kokos med ajvarsås

 

Ingredienser

4 portioner

  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 burk ajvar relish mild (340 g)
  • 2 dl kokosmjölk
  • 4 portionsbitar laxfiléer
  • 1 påse färsk bladspenat (70 g)
  • 200 g skalade räkor
  • salt och peppar
  • kokosfett, att steka i

Gör så här

  1. Skiva svampen, finhacka lök och vitlök och fräs allt i lite kokosfett. Halvera tomaterna.
  2. Vispa ihop ajvar relish och kokosmjölk, smaka av med salt och peppar och häll över svampen och löken. Rör ner laxen och låt allt koka i cirka sju minuter. Rör ner tomater, bladspenat och räkor och hetta upp snabbt. Servera genast med pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar